Ikthiar Hilangkan Bisa, Lenguh Sendi, Gangguan Mahkluk Halus, Amalkan Doa Ini
Cara ini digunakan untuk menghilangkan bisa dalam badan, lenguh sendi, sakit belakang, sakit kepala, susah tidur malam dan banyak lagi khasiatnya antaranya mengh1ndarkan gangguan makhluk halus.
Caranya mudah sahaja.
- Beli 1pack Ais, masukkan ke dalam baldi
- Campurkan Air sedikit dalam baldi tersebut
- Perahkan Limau Nipis@Limau purut dalam 4 ke 5 biji dalam baldi
Sebelum Mandi Anda baca:
- Al-Fatihah 3x
- Al-Ikhlas 3x
- Dan Selawat 3x..
Sebaiknya baca ayat suci ini angkat baldi di luar bilik air dahulu selesai baca mandi.
Sebaiknya mandi ini buat bilasan terakhir, mandi dulu dengan Air biasa baru mandi air limau ini. Mula Mandi Dari kepala, lebihkan siram di belakang tengkuk dan bahu.
Sekiranya anda ada gangguan, anda akan rasa seperti angin keluar dari belakang tengkuk anda. badan, kepala akan menjadi ringan. Sekiranya anda sedawa atau mvntah selepas mandi, dinasihatkan dapatkan rawatan Islam berhampiran.
Mandian ini hanya alternatif dalam merawat pesakit, buang angin dan bisa dalam badan. Disarankan mandi sebaiknya waktu selepas subuh dan selepas maghrib.
Izin Allah inshaaAllah sembuh. Semoga bermanfaat.
Sumber: Pusat Perubatan Islam Al-mujahidi
Leave a Reply