Lelaki Ini Ada Kebolehan Melihat Benda Ghaib Dan Apa Yang Dia Nampak Bila Ke Genting Highland

Join Telegram Akak Pesan Di Bawah Untuk Mudahkan Carian Artikel

Telegram logo png, Telegram logo transparent png, Telegram ...

Lelaki Ini Ada Kebolehan Melihat Benda Ghaib Dan Apa Yang Dia Nampak Bila Ke Genting Highland

Jika nak diikutkan pelbagai versi cerita seram kita sudah dengar mengenai jalan menghala ke Genting Highland dan juga kisah mist3ri yang belum dirungkai di tingkat 13 di sebuah hotel popular di sana.

Kali ini, seorang pengguna Twitter bernama Brian telah berkongsi pengalaman menakutkan ketika perjalanannya ke Genting Highland. Menurutnya, dia mempunyai kebolehan untuk melihat pekara-perkara ghaib.

Punyai kebolehan melihat perkara ghaib

Pertama, dia menceritakan bagaimana dia melihat ‘kelibat’ seorang perempuan tua bersama keluarganya. Menurut beberapa sumber, mereka m4vt akibat kereta jtuh ke ga ung. ‘Keluarga’ perempuan itu akan selalu minta untuk membawa mereka hingga ke Genting Highland, paling tidak pun sampai ke rumah individu yang ‘mereka’ tumpang.

Bagaimana pula dengan rupa wanita tua itu? Menurut lelaki ini, dia memakai baju kurung bercorak floral warna biru, pada bahagian kepalanya pula terbuka, penuh dengan drah. Manakala anak-anaknya pula akan berlari di tengah jalan.

Tingkat 13 berhantu di sebuah hotel?

Lebih s3ram apabila lelaki ini tiba di salah satu hotel popular di Genting, hotel tersebut mempunyai 28 tingkat dan tingkat 13 dikatakan sangat ‘berhantu’. Katanya, lif di hotel tersebut akan terbuka dengan sendirinya apabila tiba sahaja di tingkat 13. Dia mencuba banyak kali untuk menutup pintu lif tersebut namun gagal.

Seterusnya, dia mengambil keputusan untuk keluar dan melihat sendiri persekitaran di tingkat ‘mist3ri’ itu. Apa yang lelaki ini nampak adalah dua lelaki dengan keadaan muka pucat berpakaian formal dan ada tali dil1lit di bahagian l3her.

Nampak 6 hantu di belakang 3 pengunjung hotel

Dia juga terjumpa seorang wanita di bilik nombor 1313 dimana dia cuba untuk mencari lelaki yang mergol dan membnuhnya. Mulut wanita itu seperti tidak henti-henti bercakap. Turut kelihatan kelibat 3 orang budak berlari di ruang jalan tingkat 13 itu, namun ‘mereka’ tiba-tiba hilang selepas wanita di bilik 1313 menjerit dalam ketakutan.

Selepas 20 minit berada di tingkat 13, lelaki ini akhirnya jumpa lif dan akhirnya ia terbuka. Sebaik sahaja dia masuk, ada 3 orang pengunjung hotel berada dalam lif tersebut. Tapi apa yang meny3ramkan, dia nampak kelibat 6 hantu berdiri di belakang mereka (pengunjung hotel) dengan keadaan tanpa k3p4la.

Apabila sampai sahaja di bilik hotel, lelaki ini ingin mandi dan dia perasan, ada bayang-bayang berjalan di luar biliknya.

Sumber : myinfomaya.com

Apa Kata Anda? Lontar kan pendapat dan pandangan anda di ruang komen dibawah. Segala pandangan dan pendapat anda kami hargai. Terima kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*