Rumah Banglo Rekaan Lama Dimodenkan, Jadi V1raI Kerana Murah Dan Jimat

Join Telegram Akak Pesan Di Bawah Untuk Mudahkan Carian Artikel

Telegram logo png, Telegram logo transparent png, Telegram ...

Rumah Banglo Rekaan Lama Dimodenkan, Jadi V1raI Kerana Murah Dan Jimat

Mungkin jarang kita lihat rumah yang dibina seolah olah menggunakan rekaan lama apabila ianya menggunakan tiang yang tinggi untuk menampung rumah yang berada diatas dan memerlukan penggunaan tangga yang tinggi .

Namun jadi vi ral sebuah rekaan rumah yang amat menarik dengan mengunakan konsep rumah lama namun ianya amat cantik dan menjimatkan.

Sebenarnya , Kos pembinaan rumah seperti ini tidaklah murah namun ianya dikatakan menjimatkan kerana di bahagian bawah rumah tersebut boleh dijadikan tempat untuk meletakkan beberapa kenderaan dan ianya akan menjadi jauh lebih menjimatkan kerana pemilik tidak perlu risau lagi dengan tempat letak kenderaan dan kos tambahan untuk membina garaj untuk kenderaan mereka.\

Rekaan ini biasanya digunakan di kampung dengan menggunakan tiang kayu yang tinggi namun , Kali ini ianya dimodenkan dengan penggunaan tiang simen dan batu untuk nampak lebih moden dan untuk menjimatkan kos memandangkan kos rumah kayu yang kini adalah lebih mahal berbanding dengan rumah moden terbaru ini.

Seorang lelaki memuatnaik video sekeliling rumah tersebut dan ianya terus menjadi vi ral kerana ramai netizen yang tertarik dengan rekaan rumah tersebut yang agak unik dan menjimatkan ruangan garaj.

Rumah tersebut dikatakan adalah rekaan inotek dan Inotek telah mendapat marketing percuma dengan vi ralnya video dan rumah tersebut di me dia sosi al yang mendapat ribuah share dan lebih dari 500 ribu tontonan di fbk.

Apa kata anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Kongsi Ya. Terima Kasih !! II

Sumber: myinfomaya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*