Susah Tidur Malam Selalu Lenguh Badan Ini Cara Rawatan Alternatif Untuk Menghindarkan Ganggvan MakhIvk Halus

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Susah Tidur Malam Selalu Lenguh Badan Ini Cara Rawatan Alternatif Untuk Menghindarkan Ganggvan MakhIvk Halus

Bila badan penuh angin, penuh bisa, beginilah cara saya menghilangkan bisa dalam badan, lenguh sendi, sakit belakang, sakit kepala, susah tidur malam & banyak lagi khasiatnya antaranya menghindarkan gang guan makh luk halus..

Cara nya mudah sahaja.

Pada masa kini, rawatan perubatan traditional Islam menjadi pilihan kebanyakan orang sebagai rawatan alternatif. Rawatan tradisional ini berkesan menyembuhkan penyakit yang kadang kala tidak dapat diubati dengan ubat-ubatan hospital.

Lebih 43k perkongsian di fbk, Pusat Perubatan Islam Al-Mujahidin kongsi cara rawatan alternatif untuk merawat pesakit yang sering merasakan sakit-sakit badan, sakit kepala dan susah nak tidur malam. InsyaAllah akan sembuh.

1 pek ais dan limau nipis

Beli 1pack ais, masukkan ke dalam baldi dan dicampurkan air sedikit dalam baldi tersebut

Perahkan limau nipis@limau purut dalam 4 ke 5 biji dalam baldi

Bila badan penuh angin, penuh bisa, beginilah cara saya menghilangkan bisa dalam badan, lenguh sendi, sakit belakang, sakit kepala, susah tidur malam dan banyak lagi khasiatnya antaranya menghindarkan gang guan makh luk halus.

Cara nya mudah sahaja. Beli 1pack ais seperti di dalam gambar, masukkan ke dalam baldi dan dicampurkan air sedikit dalam baldi tersebut. Perahkan limau nipis / limau purut dalam 4 ke 5 biji dalam baldi

Sebelum mandi anda baca:

  • Al-Fatihah 3x
  • Al-Ikhlas 3x
  • Dan Selawat 3x

Sebaiknya baca ayat suci ini angkat baldi di luar bilik air dahulu selesai baca mandi. Sekiranya ada gang guan, akan rasa seperti angin keluar.

Sebaiknya mandi ini buat bilasan terakhir, mandi dulu dengan air biasa baru mandi air limau ini. Selesai baca di atas, mula mandi dari kepala, lebihkan siram di belakang tengkuk dan bahu.

Sekiranya anda ada gang guan, anda akan rasa seperti angin keluar dari belakang tengkuk anda. Badan, kepala akan menjadi ringan. Sekiranya anda sedawa @ muntah selepas mandi, nasihat saya dapatkan rawatan Islam berhampiran.

Mandian ini hanya alternatif dalam merawat pesakit, buang angin bisa dalam badan. Disarankan mandi sebaiknya waktu selepas subuh dan selepas maghrib. Izin Allah inshaaAllah sembuh. Saya baru pas mandi , cubalah. Anda akan rasa kesegarannya.

Silakan share agar bermafaat untuk anda semua Aamiin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*