Jangan Sesekali Kutip Duit Syiling Yang Anda Jumpa Di Lantai, Sekali Sentuh Mer4na Hidup

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Jangan Sesekali Kutip Duit Syiling Yang Anda Jumpa Di Lantai, Sekali Sentuh Mer4na Hidup

Sebagai contoh anda nk masuk kereta tiba2 ada syiling diatas lantai sebelah kereta anda. Sedangkan semasa anda turun kerata syiling berkenaan tiada disitu.

Contoh yg kedua… Anda nak keluar rumah tiba2 ternampak syiling dihadapan rumah… Jgn terus ambil ya.. Zaman skrg jika org nk si hir, berbagai2 cara.

  • Syiling dihalaman rumah
  • Syiling didepan pintu rumah
  • Syiling disebelah kereta anda
  • Syiling yang tak tahu asal usulnya

Akibat ki4nat dari pada si hir syiling yg di saluti tanah ku bur…mer4na 1badan, bila malam bedenyut2 bisa2 smpai menangis mnahan ks4kitan. berhati2lah bila anda tejumpa si hir speti ini… jgn sesekali cuba sntuh, skiranya tiada keyakinan diri dan doa2 pdinding diri, sebaliknya sapulah dn teus buang.

Ambil 1jug air dan 3bji limau nipis,perahkan kdalam jug air,ambl segenggam garam ksar, larutkan bsma air dn perahan limau tadi, kemudian. bacakan doa ini:

Pembatal si hir

Fa-lammâ ‘Alqaw Qâla Muusâ Mâ Ji’tum Bihis-Siḥr; ‘Inna-LLâha Sa-Yubţiluh; ‘In-Na-LLâha Lâ Yuṣ-Liḥu ‘Amalal-Mufsidiin ۝ Wayu-Ḥiqqu-LLâhul-Ḥaqqa Bi-Kalimâ-Tihii Wa Law Karihal-Mujri-Muun (Ayat 81 – 82) surah yunus.

Kmudian siramkan di tempat tapak@kwasan yg trletaknya syiling yg di jumpai….insyAllah dgn izin Allah si hir trbatal..

Pendedahan Dean itu turut mendapat perhatian pengikutnya dan ada di antara mereka memberitahu terdapat ahli keluarga yang pernah terkena si hir akibat mengutip duit syiling di atas lantai.

Asyraf menceritakan bagaimana ada ahli keluarganya yang men1nggal dunia disebabkan perbuatan syirik selepas mengutip duit yang dijumpai di tepi jalan.

Bukan sahaja dirasuk malah ‘benda’ tersebut bertindak ga nas dan enggan meninggalkan jasad sehingga saudaranya itu men1nggal dunia.

“Puncanya kutip duit tepi jalan jer… sampai mening gal disebabkan kena rasvk. ‘benda’ itu marah dan tidak mahu mening galkan jasadnya,” katanya.

Manakala individu bernama Hidayah pula memberitahu, bapanya pernah mengalami perkara serupa namun bukan mengutip syiling tetapi mengalihkan dua biji ibu lesung yang ditinggalkan di tapak mereka sekeluarga berniaga.

Pelbagai cara digunakan untuk menghantar si hir.

“Tidak tahu siapa yang meletakkan dua biji ibu lesung itu, tetapi ia masih baru dan mempunyai tanda harga. Lepas Abah alihkan, tangannya tidak boleh di angkat,” katanya.

Sementara itu, Dean memberitahu sekiranya tiada sebarang keyakinan diri dan doa-doa pendinding diri, sebaik-baiknya jangan sesekali cuba menyentuh syiling atau wang yang dijumpai.

Dia turut menyarankan agar mengambil satu jag air dan tiga biji limau nipis yang diperahkan ke dalam air, segenggam garam kasar dilarutkan bersama air dan limau.

Kemudian membaca Surah Yunus ayat 81-82 sebagai doa pembatal sihir dan menyiram air di tempat terletaknya syiling yang dijumpai.

“Insya Allah dengan izin Allah sihir itu akan terbatal,” katanya.

Apa kata anda?Dah baca sila share,like dan komen ya. Terima kasih.

Sumber: Petuaibu


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*